LIVRARE SI PLATA

Despre livrarea comenzilor:

Livrarea se face in 72 ore, zile lucratoare, (exceptie fac zilele de weekend sau sarbatorile legale)*, din momentul validarii comenzii. Vei primi un email in momentul in care confirmam si incepem procesarea acesteia.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 10:00 – 16:00, iar in momentul in care coletul pleaca din depozitul nostru, vei fi notificat printr-un sms / email, primind astfel date despre expeditia ta.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti putem comunica telefonic, daca ne apelezi sau ne contactezi in scris. Comercializarea produselor din magazinul Magic-Bijoux se face doar in Romania.

Livrari in tara:

Magazinul livreaza coletele pe teritoriul Romaniei doar prin curier rapid.

Despre modalitati de plata:

1. ramburs (plata cash la livrare). Contravaloarea comenzii se va achita la primirea bijuteriei catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate;

2. online, cu card bancar, prin procesatorul de plati online Mobilpay. Daca ai ales metoda de plata “Online, prin card bancar” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure”, elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

3. transfer bancar, in contul BBN MARKETING SRL :

RO59BRDE200SV57605862000 (pentru plati in LEI)

Banca BRD

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.